Resultaten voor restaurant west amsterdam

restaurant west amsterdam
NELIS West Restaurant Amsterdam West Restaurant de Baarsjes.
Bekijk ons restaurant hieronder! Ontmoet NELIS in West. Je vindt ons restaurant aan het Witte de Withplein, het plein in het midden van de Witte de Withstraat. Dichtbij de Jan Eef en Edel. Vind ons: Witte de Withplein 43, 1057 XN Amsterdam.
restaurant
Amsterdam-West restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Amsterdam-West restaurants in Amsterdam. Amsterdam-West restaurants in Amsterdam. 411 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. Primi Cucina Bar.
wasdroger
10x de leukste restaurants hotspots in Amsterdam West Cityguys.nl.
Van deze heerlijke restaurants en bars in Amsterdam West krijg je gegarandeerd trek! Wellicht het meest kleurrijke restaurant van Amsterdam zit nog steeds elke avond tjokvol. De kaart bestaat uit streetfood vanuit heel Azië, waardoor je flink wat verschillende smaken kan verkennen en ontdekken.
stuurdop
Leuke locaties in Amsterdam West Bourgondisch Amsterdam.
Strangelove by LAB111. In het voormalige laboratorium van het academisch ziekenhuis aan de Arie Biemondstraat 111 in Amsterdam West zit al enige tijd een culturele broedplaats, bioscoop en sinds kort ook het restaurant Strangelove. Ze serveren daar mooie gerechten met bijpassende wijnen in een gebouw dat weinig decoratie behoeft.
restaurant amsterdam west
NELIS Amsterdam Oost West.
Je vindt ons restaurant op de Sumatrastraat 28 in Amsterdam Oost Indische buurt in een zijstraat van de Javastraat, naast kapper Kwiyasse en vlakbij Stayokay Zeeburg en Studio K. Naast goed eten, proef je hier ook onze passie voor gastvrijheid. Kom, eet en drink bij ons en voel je thuis! Over NELIS Oost. Je vindt NELIS zowel in Amsterdam Oost als in Amsterdam West vanaf medio mei.
cafe restaurant amsterdam
Leukste hotspots Amsterdam West MyTravelBoektje.
Authentieke Amerikaanse BBQ cuisine maakt een opmars in Amsterdam. Bij Bar Brouw waren ze een van de eerst en de enige die het vlees bijna 10 uur lang laat garen in hun rookovens. Dat proef je. Als je in West woont en je hebt een date en je wil alvast of nog een drankje drinken, dan doe je dat bij Vesperbar. Het is hip, maar niet té. Het is gezellig en er hangt een relaxte vibe, maar het is zeker leuker dan de gemiddelde kroeg. Ze hebben goede cocktails en het heeft gewoon wat speciaals. Een cocktailbar annex restaurant en buurtkroeg in één.
Amsterdam
Cafe Restaurant Amsterdam.
Zo gezegd zo gedaan: sinds 20 december 1996 is café-restaurant Amsterdam in de voormalige machinekamer gevestigd. De overige ruimtes zijn verbouwd tot kantoren en een sportschool. De machinekamer is altijd zeer goed onderhouden door de mensen die er werkten. Zo hoefden de nieuwe gebruikers de vis boven het bassin niet opnieuw te verven. Bij de inrichting van het restaurant is zoveel mogelijk intact gelaten: één dieselmotor is verhuisd naar het Energeticamuseum, de andere staat nog in het restaurant.
amsterdam uitgaan
26 favoriete restaurants in A'dam-West' ELLE Eten.
pssst: Marius zit naast Worst en is van dezelfde eigenaar! Restaurant Marius, Barentzstraat 173, Amsterdam. Speijkervet Nouveau ruig. West is weer een hotspot rijker sinds de opening van Firma Speijkervet. Misschien kende je zijn zus, Fa. Pekelhaaring in de Pijp al.

Contacteer ons

-- amsterdam noord restaurant
-- pizza en pizza ede
-- restaurant west amsterdam
-- knokke
-- eten in amsterdam oost
-- best brunch in amsterdam
-- amsterdam west restaurant
-- best brunch amsterdam
-- pizza en pizza
-- marketing bureau Amsterdam
-- internet marketing bureau amsterdam