Meer resultaten voor restaurant amsterdam noord

restaurant amsterdam noord
Restaurant-vacatures in Amsterdam Noord januari 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Superstaff. Bastion Hotels 6 reviews Amsterdam Noord 7 plaatsen. Het bijhouden van de afwas en het opruimen, schoonmaken en stofzuigen van het restaurant. Kom jij s ochtends vrolijk uit je bed en ben jij die vroege vogel die.
zaalverhuur amsterdam noord
Cafe Restaurant De IJ-kantine, NDSM werf Amsterdam Noord.
KinderKnutselPaleis zaterdag 24 zondag 25 februari op 24 februari 2018 1400.: Live Gypsy Jazz John Ligthart, Jan Brouwer en Jet Stevens op 25 februari 2018 1530.: Ons oude adres is.: Ondinaweg 15, 1033 RE Amsterdam. Deze straatnaam is gewijzigd naar.: NDSM-kade 5, 1033 PG Amsterdam.
Amsterdam
Café Restaurant De Pont gelegen aan de oevers van het IJ.
Vanuit het raam van het centraal gelegen café restaurant De Pont kijkt u uit over de oevers van het IJ richting het Centraal Station. De tafels aan het raam hebben een uniek uitzicht over het water en de pont die voor de deur iedere paar minuten aanmeert. In ons café kunt u kiezen voor een ontbijt, lunch en café menu, maar ook simpelweg genieten van een drankje en een borrelhap. Prima plek om af te spreken centraal in Amsterdam.
Amsterdam
Restaurant Moon panorama mA'DAM, Toren Amsterdam.
sushi restaurant tilburg
Loetje aan t IJ Het restaurant binnen is ruim en modern. De hoge ramen zorgen voor licht, overzichtelijkheid en een prachtige kijk op het gezellige, drukke water met de vele schepen en bootjes.
Loetje aan t IJ is gevestigd in de kop van het havengebouw van Amsterdam Marina, in Amsterdam Noord. Deze jachthaven ligt bij één van de meest dynamische culturele hotspots van Noord: de NDSM-werf. Rondom het opvallende pand ligt een prachtig houten terras met aanlegsteigers voor gasten die met de boot naar Loetje komen. Het restaurant binnen is ruim en modern.
Home Café Modern.
tel: 020 494 06 84. maandag t/m zaterdag vanaf 18u. boven café modern kun je slapen in sweet dreamz. cafe modern serveert een vast menu., natuurlijk houden we rekening met. vegetariërs, diëten, allergieën en. voor een voorbeeld kijk hier. 2017 cafe modern.
Noord-gestoord! Favoriete Restaurants in A'dam' Noord ELLE Eten.
Bij Bistro Noord serveren ze een snelle lunch, handig voor als je gaat lunchen terwijl je eigenlijk niet zo veel tijd hebt. Bistro Noord, Mt. ondinaweg 32, Amsterdam. Vuurtoreneiland pop-up restaurant wintereditie. Onder de rook van Amsterdam, in het Markermeer, ligt Vuurtoreneiland.
Il Pecorino, Amsterdam Noord.
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer. Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden.
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Chique, design en industrieel. Ik vind Stork echt een van de gaafste tenten in Amsterdam. Het is on Nederlands gaaf het heeft veel meer weg van een dikke tent in New York. Lekker eten en wederom een geweldig uitzicht. En Stork heeft een van de gaafste terrassen aan het IJ. Dit is een fantastisch concept. Landmarkt is een markt en restaurant in één. Je kunt hier dus je boodschappen doen en lekker eten. Alles biologisch, vers en direct van de markt! Jaren geleden was dit de enige leuke plek waar je met je collegas in Noord even kon lunchen.
Restaurants Amsterdam Noord voor een lekkere lunch Culi Amsterdam.
Tags: amsterdam noord lunch Amsterdam Lunch Amsterdam Noord lunchen amsterdam lunchen in Noord Restaurant Amsterdam restaurants amsterdam. Next post Eastside Amsterdam, nieuw restaurant Amsterdam. Previous post Yummya Amsterdam, het nieuwste streetfoodfestival van Amsterdam. MR Porter steakhouse sunday brunch, centrum Amsterdam Culi Amsterdam.
Place du Nord. Bar / Bistro / Restaurant. Aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord.
Daar er flink aan de weg getimmerd wordt is het wel verstandig om te reserveren. Heeft u al honger? Kom snel eens langs in Place" du Nord. Wij zijn zowel de maandagen als de dinsdagen gesloten. Klik hier voor onze menukaarten. Reserveer een tafel. Restaurant Place du Nord Purmerplein 8 1023 BD Amsterdam.
Top 5 restaurants Amsterdam Noord PlusOnline.
Dan horen de terrassen al helemaal vol te zitten! En welk deel van Amsterdam ja, het mag weer een keertje over onze hoofdstad gaan leent zich daar beter voor dan Amsterdam Noord? s Ochtends pakt u het pontje naar de overkant van het IJ en daar kunt u bijvoorbeeld een heerlijke fiets of wandeltocht maken door Het Twiske of Holysloot. Maar niet op een lege maag uiteraard. Wij zetten de leukste restaurants voor u op een rij, waar u kunt genieten van een stevige lunch of een welverdiend diner! Hotel de Goudfazant. De Proeverij Landmarkt. Anders dan de naam doet vermoeden, is dit geen café. Het is een all time favourite van vele Amsterdamse lekkerbekken, gevestigd in een oud bankgebouw. Wat u kunt verwachten? Een dagelijks wisselend 4-gangenmenu van de chef, goede wijnen en een enthousiaste en toegewijde bediening. U bent hier dus verzekerd van de meest verse en lekkerste producten van het seizoen! Bepaalde elementen in het restaurant verwijzen nog naar het vorige leven van het restaurant, zoals de kluis die inmiddels dienstdoet als wc.

Contacteer ons

-- gymzaal huren amsterdam west
-- wijnproeverij utrecht
-- baut amsterdam
-- roots amsterdam
-- la pizza rotterdam
-- jamie oliver amsterdam
-- uit eten met kerst
-- amsterdam to brugge
-- kadeau
-- beste strandtent scheveningen
-- chocolate amsterdam
-- b&b knokke
-- aan de kust